Inges Schakt – Bildekor på fabriksnya bilar

//Inges Schakt – Bildekor på fabriksnya bilar
  • Bildekor till Inges Schakt - monterat på fabriksnya bilar av Top Score profil i Karlshamn

Bildekor till Inges Schakt – färdigdekorerade innan leverans

Ett par vackert röda Volkswagen Caddys beställdes av Inges Schakt och vi fick förtroendet att både tillverka och montera bildekoren. För att underlätta för samtliga partner skedde monteringen direkt hos billeverantören Jeppssons i Karlshamn och Inge kunde hämta ut färdigdekorerade firmabilar som direkt kan sättas ut i arbete.

Vi ser till dig som kund i första hand och gör allt som står i vår makt för att du ska behöva ändra i din dagliga planering. Ytterligare en fördel med att montera bildekor på helt fabriksnya bilar jämfört med bilar som har rullat i ett par år är att bilarnas karosser är helt fria från stenskott och andra skavanker som kan ställa till det vid montering.

Behöver du hjälp med bildekor?

Är du på gång att uppdatera din fordonspark och letar efter någon som kan hjälpa dig med din bildekor? Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert!

Läs mer: Bildekor i Blekinge – Top Score Profil

By | 2017-10-22T11:29:13+00:00 april 28th, 2017|Categories: Bildekor|0 Comments

About the Author:

Jag har arbetat på Sörmlinds Reklam, som sedan blev Top Score Profil AB, sedan 2012. Det är mig du ska prata med om du behöver hjälp med allt som rör bildekor, loggor, visitkort eller om bara vill ha en kopp starkt kaffe.

Kommentera