Kontakt

/Kontakt
Kontakt 2018-05-11T21:09:24+00:00
Joakim Lenell
Joakim LenellFotograf & Ägare
Vagabond och trebarnsfar som jobbar sitt fjortonde år som fotograf. Hantverkare i grunden och behöver alltid ha något att göra. Stripar bilar, printar, monterar bilder och trycker kläder mellan bildskapandet. Tränar på fritiden och finns det inget att bygga hemma så löser han det med något nytt påhitt 🙂

TELEFON 0708 547 333

Marcus Ohlsson
Marcus OhlssonVD & Ägare
Då hans fruktade handledsskott slutade verka på isen kastade han sig in i profilbrancshen och där är han en mästare. En vandrande katalog med full koll på vad leverantörerna kan erbjuda våra kunder. Veteranhockeyspelare med passion för löpning med halvmaror, maraton och Lidingölopp på meritlistan stannar han inte för mycket.

TELEFON 0733 344 497

Vårt fantastiska team

Cecilia Loeb
Cecilia LoebScreentryckare
En frisk fläkt som är en fena på allt vad kläder heter och har full koll på sortimentet. Med en serviceanda som få och med lite hundgodis i fickan så är hon även de fyrbentas bästa vän. Just nu är det kamp om Pokemons på jobbet och snacket går varmt runt fikabordet.

TELEFON 0708 88 43 24

Anna Martinsson
Anna MartinssonDeveloper
Hade alla varit som Anna så hade världen varit en bättre plats, alltid glad och en riktig fighter som fixar och trixar med allt. Ställer upp i ur och skur och efter två år har vi lyckats få henne till att smaka en frukt eller i allafall ett bär, en halv jordgubbe och det är inte illa det.
Marita OhlsonEkonomi
Pokemonjagande ekonom som vi ständig mutar med diverse godsaker.