Arbetskläder och yrkeskläder för proffs

Arbetskläder är ett måste för dig som företagare. Oavsett om du är egenföretagare eller har en personal på flera hundra personer. Arbetskläder behöver inte bara vara ett par byxor och en t-shirt. Vi hjälper dig med allt från arbetsskor till kavajer.

Vad du kanske inte tänker på i första hand när du planerar inköp av kläder är att de är så mycket mer än bara skyddskläder. Med en väl synlig logotyp placerad på dina yrkeskläder hjälper du både dig själv och ditt företag att synas.

Vårt sortiment av arbetskläder

Vi har alltid ett stort sortiment från Blåkläder och Projob på lager. Vi arbetar också med märken som Monitor, Sievi, Fristads, Jalas och många fler.

Oavsett vilket märke du väljer på dina kläder så vet vi att du värdesätter kvalitet till ett bra pris. Vi samarbetar därför bara med ledande leverantörer av yrkeskläder.

Vår butik i Karlshamn

Vårt sortiment är alltid uppdaterat, oavsett vad du söker inom Blåkläder, Projob eller Jobman, så är vi säkra på att vi kan hjälpa dig rätt omgående.

Hör av dig

Vi står redo att hjälpa dig med allt inom yrkeskläder. Vi har kunder från alla möjliga branscher, men en sak har de alla gemensamt. De är proffs och de vill ha arbetskläder som tål att användas och som håller!

Välkommen att besöka oss i Karlshamn. Du hittar oss uppe på Maskinistgatan 2 i Karlshamn – du kan inte missa oss.

Besök oss gärna och ta en titt i vårt showroom. Våra lager av kläder för hantverkare och proffs är alltid välfyllt.

Vi är experter på det vi gör och hos oss får du hjälp med att välja kläder som passar perfekt för dig och din verksamhet.

Har du frågor om våra arbets- och skyddskläder så är vi aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Slå oss en signal på 0454-84 320 

Om du hellre vill kontakta oss via mail kan du använda kontaktformuläret här till höger.

Välkommen in!

Vårt sortiment är alltid uppdaterat, oavsett vad du söker inom Blåkläders sortiment är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.    Blädda gärna i våra leverantörers kataloger om du vill veta mer om våra produkter.