Dekaler och klistermärken

Dekaler, eller klistermärken, är ett mycket bra sätt att marknadsföra sig på. Men möjligheterna slutar inte där. Behöver du märka upp verktyg, lokaler eller serviceanläggningar kan vi hjälpa dig med att ta fram dekaler till konkurrenskraftiga priser.

Uppmärkning

Dekaler är en del av din vardag oavsett om du tänker på det eller inte. Informationsdekaler i form av vilka betalningsmedel en butik tillhandahåller till prisdekaler på taxibilar som berättar om priset för din taxiresa. Användningsområdena för dekaler är många och vi hjälper dig gärna om du undrar något eller kanske har en egen idé för utförande.

Vi kan leverera både dubbelsidiga, transparenta eller konturskurna klistermärken. Mycket har hänt sedan gnuggisarna man använde förr i tiden. Dagens dekal måste hålla för hårda tag och inte blekas av solens UV-strålar i första taget.

Vi arbetar med folie från ledande tillverkare som Hexis och R&D Spandex och kan leverera din dekal i de flesta tänkbara storlekar. För dekaler som ska sitta utsatt rekommenderar vi att man lägger på ett skyddande UV-laminat.

Hör av dig till oss på Top Score Profil  eller kom till vår dekal anläggning i Karlshamn så visar vi dig hur och vad vi kan göra för dig.

Dekaler, eller utskurna texter, fungerar även utmärkt att montera på sin firmabil men då väljer vi att kalla det bildekor. Kika gärna in på vår sida om bildekor för att bli inspirerad!

Kontakta oss

Använd kontaktformuläret nedan om du är intresserad av klistermärken. Vi ser fram emot ditt mail! Om du hellre vill ringa oss når du oss på 0454-84320. Välkommen att titta in till oss om du har vägarna förbi, du hittar oss på Maskinistgatan 2 i Karlshamn.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.