Giveaways – Presentartiklar

Nu ska vi vara lite ärliga här. Har du någon gång varit på någon mässa och hittat ett monter som har just den där goda kolan och du planerar hur du ska passera den med jämna mellanrum för att maximera ditt innehav av kolan, utan att behöva känna dig skyldig?

Eller att du står och pratar med de vid montern och mumsar i dig så mycket det går under så kort tid som möjligt?

Vi kan stilla ditt kola-begär för att vi har nämligen dessa kolorna och det stannar inte bara där. Vi hjälper många företag bokstavligen med allt mellan himmel och jord som företag kan använda som en giveaway vid en monter.

Vi har vid flera tillfällen även tagit fram en exklusiv serie av en eller flera giveaways som företag har delat ut som en pris på en tävling vid deras monter. Ett mycket smart sätt att både fånga, uppta samt bevara minnet av dig vid mässor.

Men vad är egentligen en giveaway? Jo, en giveaway är en brandad present som ska främja marknadsföringen för ditt företag men även bygga kundrelationer.

Dina kunder är de som hjälper till att få ditt företag att växa och vi har produkter där du kan vissa lagom tacksamhet, som pennor, isskrapor, muggar, termos och för dina speciella kunder har vi flera olika avdelningar från bland annat Kosta Boda, Orrefors, Sagaform, Arne Jacobsen. Jamie oliver, Leif Manneström, Paolo roberto och mycket mycket mer produkter som funkar som presentartiklar.

Du kan även använda dig av Giveaways och presentreklam vid olika fysiska utskick där du vill förlänga exponeringen av ditt företag eller budskap till befintliga eller tilltänkta kunder.

Kom gärna in till oss eller maila oss så kan vi ge dig förslag som grundar sig på vår erfarenhet av att hjälpa företag nå ut till fler kunder. Vi har både traditionella men även lite mer roliga och kreativa sätt att dela med oss av till dig.

Vi kan sätta din logga eller ett textbudskap på många olika produkter. Du kan se produkterna både på vår web shop eller så kommer du till vår showroom och kollar i lugn och ro så kan vi ta fram kolan med.