Julen är på inkommande och vi vet att det är med blandade känslor vi möter kommande jul.  Inte bara tillståndet som hela världen är satt i, men ja, vi har ju alla hört de roliga historierna om de som börjar julskylta för tidigt redan i november.

Vi, som en av de största leverantörerna av julgåvor och främst företagsjulklappar i Blekinge tycker det är intressant att se hur det har utvecklats genom åren. Det känns inte alltför länge sedan företagsjulklappen var en neonfärgad handduk. ( Oroa dig inte, de finns givetvis kvar om du vill bli nostalgisk)

När vi nu sitter här på vår Showroom i Karlshamn och ser oss omkring, så kan vi stolt säga att vi har i princip allt för att stilla hela julklapps upplevelsen för dina anställda och dina kunder. Vi har kunder i hela södra Sverige, men för det mesta mellan Kristianstad och Karlskrona.

Vi har allt från gåvokort för Leif Mannerström, Bitz,  Kosta Boda, Orrefors för att nämna några kända. Olika köksredskap som brukar vara populära. Morbergs produkter brukar stå högt på listan.

Sen har ju klädesplaggen i sig utvecklats och vår webbshop är ju till synes full med det mest trendiga både för sommar och vinter. Blåkläder kanske inte är så upphetsande att få i ett mjukt paket, men har du sett Berkeley´s kläd kollektionen som vi har?  Cutter Buck för den som är lite mer ute i naturen och så alla som gillar motion har vi en alldeles favorit märke Craft.  Och när et kommer till accessoarer, får vi föreslå något ur vår serie från Baoobaoo?

Något vi vill lyfta upp är ju möjligheten att vi kan gravera eller brodera på utvalda produkter. Det skapar en lite mer personligare touch på det hela.

Så söker du efter företagsjulklapp eller om du ska ge bort julgåvor till dina anställda, så är vi en onestop butik för dig. Vi kan hantera både julgåvorna till dina anställda, men även om du vill göra avstamp hos dina viktigaste kunder för att visa din tacksamhet att de är dig lojala.

Varmt välkommen både online och även till vår butik i Backen/Karlshamn!

topscore-profilklader-blekinge

Profilkläder

topscore-arbetsklader-blekinge

Arbetskläder

topscore-varuymarken-profil-blekinge

Varumärken

topscore-julklappar-for-foretag-julgavor-till-personal-karlshamn-blekinge

Gåvor