Profilkläder

Många av våra kunder är företag och som företagare så är man egentligen sitt eget och bästa skyltfönster, en vandrande reklampelare helt enkelt.

Vi har fått äran att genom alla våra år beklä många företag och deras personal på olika sätt. En klassiker är ju den lilla distinkta loggan på bröstet och de som vill vara en smula mer hypade genom att till exempel ta fram olika profilkläder i exakt den rätta färgkoden.

Ja, eller varför inte festa till det med ett par broderade kalsonger? Du förstår hur kreativiteten kan flöda när vi pratar profilkläder över en kopp kaffe. Som en parentes, ja vi har broderat underkläder.

Profilkläder hjälper till att skapa både en tillhörighet samt förstärka företagets budskap men även bidra till en tydlig identitet så vi vet att när medarbetare kommer in till oss för att hämta jackor, t-shirtar, eller bara vill kolla på nyheterna i vårt stora showroom och testa sig fram, så är det lite som mini julafton och vi gillar det! Så pass att vi har införskaffat en bra och stor kaffe maskin.

Numera så är profilkläder mycket mer än något man har på sig när man jobbar, för profilkläder har blivit moderniserade och även trendiga. Genom vårt samarbete med New Wave, Berkeley och James harvesten frost så har vi ett minst sagt ett sjukt bred sortiment för alla tillfällen att erbjuda dig. Allt från t-shirts till skjortor och hela spektrumet av kläder som vi kan profilera ända bort till riktigt fina och kvalitets kostymer.

Att inte förglömma när vi talar om vandrade reklampelare, så har vi hur snygga som helst profilkläder som jackor, byxor, tröjor med mera som passar alldeles ypperligt som en givaway eller till vilken högtidlig stund man vill för att ge en gåva till personalen eller kunder.

När det kommer till själva appliceringen på profilkläderna, så har vi många olika tekniker som screentryck, brodyr, transfer. Vi gör det mesta av arbetet inhouse och det garanterar att vi både kan stå för det vi lämnar ut till dig samt att vi bättre leveranstider.

Känner du att du vill ha lite inspiration så kan du bläddra genom våra kläder på vår webshop. Du kanske får några idéer direkt eller så kan du komma in till oss och prata med oss hur mycket du vill synas.