Skyltar från start till mål

Vi har många års erfarenhet av skyltar och skylttillverkning i de flesta material. Oavsett om du vill ha en skylt eller en banderoll för ett korttidsbuskap eller en ljusskylt med LED-belysning som ska hålla i många år kan vi hjälpa dig.

Vår skylttillverkning kan hjälpa dig med allt från en plan skylt i plast till en fyrkantsvikt skylt med perforerade sidor, redo att monteras upp på en stolpe.

Ljusstarka skyltar

Lysrör i ljusskyltar används i allt mindre skala numera, istället används LED-belysning. Fördelarna är många. Du får en ljusskylt som kräver mycket mindre underhåll jämfört med en ljusskylt med lysrör och LED-belysningen drar mindre ström än ljusrören.

Ingen skylt är för liten

Vi tillverkar inte bara stora fasad- och ljusskyltar. Är du på jakt efter en bordsskylt eller en namnskylt kan vi hjälpa dig även där.
Oavsett om du vill ha en fyrkantig, rektangulär, eller rund skylt så har vi något som passar. Vi kan också tillverka formfrästa skyltar. Tillsammans med distanser kan man skapa en riktigt exklusiv skyltinstallation.

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Har du vägarna förbi är du välkommen att titta in till oss på Maskinistgatan 2 i Karlshamn. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe medan vi diskuterar dina skyltbehov.

Vill du hellre använda dig utav mail kan du med fördel använda dig utav formuläret här nedan.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.