Det fantastiska med att vara företagare är att kunna unna sig det där lilla extra.

Och med handen på hjärtat, visst har du ibland stått framför godis disken och kollat på en Toblerone och funderat?

Vi som säljer giveaways får ofta denna fråga om våra produkter är ok att köpa som just giveaways eller som en sommargåva, julgåva och så vidare. Speciellt nya företag som är gärna försiktiga och inte så torra ännu i sitt företagande. Vi tycker att det är bra att frågan kommer för då är vi snabba på att informera vad som gäller och hur det gäller.

Men enklast för oss är att just informera om vilka regler som gäller genom att hänvisa dig som besökare här till skatteverkets hemsida om Julklappar och andra gåvor till anställda.

En annan stor del i vår verksamhet som är definitivt inte någon som helst gråzon är just arbetskläder och där är Skatteverket rätt så tydliga. Du kan läsa mer om det under deras ” arbetskläder och arbetsredskap”.

Tycker du inte om att läsa, så bara kom in till loss eller ring så kan vi ta en kopp kaffe och reda ut allt tillsammans.

Vi är till för dig och vi hjälper gärna att reda ut alla frågetecken.

Vi får passa på och göra lite reklam för vår fantastiska web shop med profilkläder och givaways för företag i Blekinge där du hittar allt mellan himmel och jord.

Just nu så har vi den stora After-work Lådan på tapeten så kom in och känn!

Vill du kontakta oss, så skicka gärna en fråga så kommer vi återkoppla till dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande